5 טיפים מעולים לחובבי אפייה

איך מחלצים את העוגה מהתבנית בקלות? ולמה עד היום השתמשתם ברדיד אלומיניום לא נכון? חמישה טיפים שכל חובב אפייה חייב להכיר

 

 

1. הדרך הטובה לרפד תבנית ברדיד אלומיניום היא להתחיל מבחוץ

במקום להילחם עם רדיד האלומיניום בתוך התבנית ולקרוע אותו, פשוט מניחים אותו קודם כל על הצד החיצוני של התבנית, יוצרים את הצורה שלה ואז מניחים בתוך התבנית בקלות.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=72&v=utnoEprv22M

 

2. הכי כדאי לקרר קרמים בין שתי שכבות של ניילון נצמד

במקום לקרר קרמים בקופסה קטנה שבה הקירור ייקח המון זמן, מרחו אותם בין שתי שכבות של ניילון נצמד. הוא גם יתקרר יותר מהר בגלל שטח הפנים הגדול וגם לא יווצר עליו קרום מעצבן.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=9&v=g7mgo42wqlQ

 

3. שימוש בתבניות עוגה חד פעמיות יאפשר לכם לחלק עוגות לכולם

מגיעים להתארח או יוצאים לפיקניק? אפיית עוגה בתבנית חד פעמית תאפשר לכם לא לדאוג לתבנית שתחזור הביתה ולתת לאנשים את העוגה או לפחות את השאריות שלה, בלי דאגה.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=172&v=xvmEIwBNn6A

 

4. כדי שהעוגה תחלץ יפה מהתבנית, רפדו אותה בנייר אפייה

כדי שעוגה לא תידבק לתבנית ותצא ממנה יפה ושלמה, כדאי לרפד אותה מכל הצדדים בנייר אפייה, גם בתחתית. הנה השיטה כיצד לחתוך את נייר האפייה בדיוק בגודל הנכון.

https://www.youtube.com/watch?v=StkMf8-vhKA

 

5. עיטוף תבנית עוגת הגבינה בנייר כסף ישאיר אותה לבנה ויפה

אפיית עוגת הגבינה כאשר היא עטופה טוב בנייר כסף עבה ומונחת בתוך תבנית מלאה מים רותחים מאפשר לה להיאפות בטמפרטורה נמוכה ואחידה ולצאת גבוהה ויפה בדיוק כמו בקונדיטוריות הנחשבות.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=221&v=3mrgS4pdXVs

 

חזרה >