עוגת טורט – אנג'ל קייק - לצאת יום כיפור

עוגה מהירה וקלילה – מצויינת עם כוס תה מיד בתום בצום

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5  חלבונים + 1/2 כוס סוכר

5 חלמונים + 1/2 כוס סוכר

1/2 1 כוס חלב

1/2 כוס שמן

2 כוסות קמח

1 שקית אבקת אפייה (10 גרם)

2 כפות תמצית וניל

לקישוט – פירות טריים מעל

קצפת רכה.

הכנה:

  1. בקערת מיקסר עם מקצף מקציפים את החלבונים , מוסיפים את הסוכר בהדרגה – ליצירת קצף יציב אך גמיש.
  2. מקציפים את החלמונים עם הסוכר כ-5 דקות
  3. מוסיפים את החלב הוניל ואת השמן
  4. מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה.
  5. מוסיפים למיקסר את החלבונים המוקצפים בתנועות קיפול, יוצקים לתבנית אלומיניום גבוהה סנו סושי משומנת קלות.
  6. מחממים תנור ל 160 מעלות.
  7. אופים כ40 דק
  8. מגישים עם פירות טריים וקצפת