סיגר שוקולד מ 3 מצרכים

כמה שהקינוח הזה קל! כל מה שאתם צריכים זה דף פילו, ממרח שאוהבים ומעט חמאה מומסת. תוך עשר דקות יש לכם קינוח של סיגר שוקולד טעים וקליל, הגישו לצד גלידה ותהנו מהחיים

מצרכים ל 7 יחידות:
חבילה בצק פילו
50 גרם חמאה
מומסת, או ספריי חמאה
2 כוסות ממרח שוקולד
או ממרח לוטוס או ממרח חלבה או כל טעם שרוצים
נייר אפייה מתאים לתבנית נינג’ה לטיגון באוויר חם – סנו סושי

הגשה:
1 כף אבקת סוכר

אופן הכנה:

לוקחים דף פילו ומורחים עליו חמאה מומסת (אפשר גם לרסס ספריי חמאה), מקפלים את הדף לחצי.
בקצה הדף מזלפים את ממרח השוקולד, סוגרים עם קיפול משני הצדדים ומגלגלים לצורת סיגר.
מרפדים תבנית נינג’ה גריל בנייר אפייה מותאם, מניחים את הסיגרים עליו. מפעילים לתוכנית טיגון באוויר על 170 מעלות למשך 10 דקות.

 

**אזהרות! יש להימנע ממגע של הנייר עם גופי החימום כדי למנוע סכנת התלקחות. אין להפעיל את המכשיר לחימום ראשוני עם הנייר בפנים וללא מזון עליו.