מיקס צ’יפס ברוקולי ובטטה ב 10 דקות

צ'יפס ברוקולי ובטטה טעים ומזין. בלי לעבוד קשה, תוך 10 דקות יש לכם צ'יפס קליל, פריך והכי טעים שיש! תהנו

מצרכים ל 2 מנות:
2ראשי ברוקולי
2בטטות בינוניים
2כפיות שמן זית
1/2כפית אבקת שום
1קורט מלח דק
1קורט פלפל שחור טחון
נייר אפייה מתאים לתבנית נינג’ה לטיגון באוויר חם – סנו סושי

אופן הכנה:

  1. קולפים את הבטטה וחותכים לרצועות בעובי של סנטימטר. חותכים את ראש הברוקולי, בעזרת קולפן מקלפים את גבעולי הברוקולי כדי להסיר את הקליפה החיצונית. חותכים את הגבעולים למקלות בעובי של סנטימטר.
  2. מעבירים את הברוקולי והבטטה לקערה, מוסיפים את שמן הזית, אבקת השום, המלח, הפלפל השחור ומערבבים (אפשר להוסיף כל תיבול שמתחשק לכם).
  3. מרפדים תבנית נינג’ה בנייר אפייה מתאים, מניחים מעליו את הצ’יפס ומפעילים טיגון באוויר על 200 מעלות למשך 10 דקות.

**אזהרות! יש להימנע ממגע של הנייר עם גופי החימום כדי למנוע סכנת התלקחות. אין להפעיל את המכשיר לחימום ראשוני עם הנייר בפנים ול