ארטיק רמזור טבעי וטעים

ארטיקים בריאים וטעימים שכיף להכין יחד עם הילדים . משתמשים באיזה פירות שרוצים. ליצירת רמזור משתמשים בתותים, מנגו וקיווי.

 

10 מנות
ציוד – תבנית לארטיקים – עומדת

1 כוס קיווי טחון למחית
1 כוס תותים טחון למחית
1 כוס מנגו טחון למחית
3/4 כוס סוכר
3/4 כוס מים
1 כפית תמצית וניל

הכנה:

  1. מכינים את הסירופ: מחממים את המים והסוכר בסיר עד להמסת הסוכר, מוסיפים את תמצית הווניל ומקררים.
  2. מחלקים את הסירופ לשלוש קערות שונות. לכל קערה מוסיפים מחית פרי אחרת ומערבבים היטב.

    מערבבים את המחיות עם סירופ הסוכר בקערות נפרדות. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: נעמה רן

  3. מעבירים כל אחת מהמחיות לשלוש שקיות סנו סושי זיפר סליידר.
  4. מכינים את הארטיקים: גוזרים את קצה השקית עם מחית התות ויוצקים שכבה ראשונה בתבנית הארטיקים העומדת.

    יוצקים את מחית התות לתבנית הארטיקים העומדת. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: נעמה רן

  5. מעבירים את התבנית למקפיא לצורך התייצבות למשך שעתיים.
  6. חוזרים על הפעולה עם מחית המנגו ואחר כך עם מחית הקיווי.
  7. שומרים במקפיא עד שהארטיקים יציבים וקפואים לגמרי, מומלץ להקפיא ליממה.