פיתה שניצל – הפיתה שטלטלה את הרשת

קבלו את הטרנד הוויראלי של הרגע: פיתה שניצל! פיתה מצופה בפירורי לחם ומטוגנת כמו שניצל שלתוכה מכניסים סלטים, חומוס ואפילו - שניצל למיקסום החגיגה

מצרכים

מצרכים

  • 1 פיתה
  • 1/2 כוס פירורי לחם
  • 2 כפות שומשום
  • 1 ביצה
  • 1 כפית ממרח חרדל
  • 1/4 כפית מלח דק
  • 1/2 כוס שמן קנולה - לטיגון הפיתה
  • סנו סושי – שקיות זיפר
  • סנו סושי – מגבות הפלא

אופן הכנה

  1. פותחים בחלק העליון של הפיתה פתח בעזרת סכין חדה כדי שבהמשך תוכלו לפתוח אותה בקלות ולמלא בה תוכן.
  2. בצלחת עמוקה בגודל הפיתה, טורפים היטב את הביצה עם החרדל.
  3. מעבירים את פירורי הלחם, השומשום והמלח לסנו סושי- שקיות זיפר וסוגרים היטב את השקית. מנערים קלות לערבוב המרכיבים.
  4. טובלים את הפיתה משני צדדיה בתערובת הביצה (הקפידו שהיא תהיה רטובה מכל הכיוונים) ולאחר מכן מכניסים את הפיתה לתוך השקית עם פירורי הלחם ומצפים אותה בפירורים מכל הכיוונים.
  5. מחממים את השמן במחבת גדולה.
  6. מטגנים את הפיתה במשך כ-3 דקות מכל צד, עד שצבעה זהוב כמו שניצל.
  7. מרפדים צלחת רחבה בסנו סושי- רב מגבת ג’מבו שיספגו את השמן ומעבירים את הפיתה לתוכה. בנוסף סופגים את עודפי השמן עם עוד מגבת פלא (טיפחו בעדינות על הפיתה עם המגבת).
  8. לסיום עוברים בעזרת סכין על הפתח שפערתם בפיתה לפני הטיגון וממלאים אותה בכל טוב.
חזרה >