עוגיות החמאה שכולם אוהבים!

אנחנו אוהבים עוגיות חמאה שנמסות בפה, אבל גם אוהבים לקבל עליהן מחמאות!
עם המתכון הזה תהיו בטוחים שאתם הולכים ליהנות פעמיים. 

 

איך עושים את זה? לצפייה לחצו >>

 

עוגיות חמאה
מרכיבים ל-35-40 עוגיות:
150 גרם חמאה קרה
250 גרם (2 כוסות פחות 3 כפות) קמח
200 גרם (1 כוס) סוכר
1 ביצה
1 כפית תמצית וניל (אופציונלי)
להגשה:
אבקת סוכר

אופן הכנה:

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות. 
  2. מרפדים תבנית רחבה בנייר אפייה בגליל.
  3. שמים במעבד מזון את כל מרכיבי הבצק ומעבדים עד שמתקבל בצק רך ואחיד.
  4. מחלקים את הבצק ל-2 חלקים ומעבירים את החלק הראשון על משטח עבודה מרופד בנייר אפייה בגליל (בלי לגזור עדיין). משטחים קצת בעזרת הידיים ומכסים בנייר האפייה. גוזרים את הנייר, ומרדדים את הבצק בעזרת מערוך לעובי 3-4 מ"מ.
  5. קורצים עוגיות בצורות שונות ומסדרים על גבי תבנית האפייה.
  6. אופים כ-10-12 דקות, או עד להזהבה קלה. מצננים על הרשת.
  7. זורים מעל את אבקת הסוכר ומגישים.
חזרה >