סמודי תות בננה מפנק וקל להכנה

כשהטמפרטורות עולות מגיעים מתכונים מרעננים!
בואו לראות כמה קל להכין סמודי תות בננה טעים עם שקית זיפר חזקה ואטומה לנזילות.

 

איך עושים את זה? לצפייה לחצו >>

 

סמוזי תות בננה
מרכיבים ל-2 מנות:
2 בננות, קפואות
250 גרם (סלסלה קטנה) תותים, קפואים
1/2 כוס חלב
2-3 כפות מייפל טבעי
להגשה:
גרנולה מוכנה
תותים טריים

אופן הכנה:

  1. חותכים את הבננה לחתיכות גסות, מכניסים לשקית זיפר וסוגרים. מנקים את התותים, מורידים את העלים ומכניסים לשקית זיפר וסוגרים. מעבירים את שתי השקיות למקפיא ל-3 שעות לפחות, מומלץ להכין כמויות מראש ולהוציא לפי הצורך בכל פעם. 
  2. מכניסים לקערת מעבד מזון או בלנדר את כל מרכיבי המתכון וטוחנים עד לקבלת תערובת חלקה. מידי פעם עוצרים את הבלנדר ומנקים את הדפנות.
  3. יוצקים את הסמוזי לצלחות הגשה ומגישים בליווי גרנולה ותותים טריים.
חזרה >