ג'לי פירות טעים ומהיר

קבלו מתכון מהיר להכנת קינוח ג’לי פירות צבעוני ומרענן שאפשר להכין ביחד עם הילדים. כל העסק הופך לפשוט יותר בזכות שקיות הזיפר שהופכות בתוך רגע לשקית זילוף, בעזרתה גם הילדים מצליחים להכין כוסות יפות ומרשימות.
 

6 מנות

2 כוסות תותים טחונים למחית
1/4 כוס סוכר+3 כפות מים
2 כפיות ג'לטין (8 גרם) +3 כפות מים
1 כף מיץ לימון

2 כוסות מנגו טחונים למחית
1/4 כוס סוכר+3 כפות מים
2 כפיות ג'לטין (8 גרם) +3 כפות מים
1 כף מיץ לימון

2 כוסות קיווי טחונים למחית
1/4 כוס סוכר+3 כפות מים
2 כפיות ג'לטין (8 גרם) +3 כפות מים
1 כף מיץ לימון

הכנה:

  1. מכינים את הג’לטין: מערבבים את הג’לטין עם 9 כפות מים ומניחים בצד למשך 10 דקות. ממיסים במיקרוגל את הג’לטין במשך 30 שניות.
  2. יוצרים את הסירופ: ממיסים בסיר את הסוכר עם 9 כפות מים עד ליצירת מרקם של סירופ, מאחדים עם הג’לטין ומערבבים היטב.
  3. מכינים את מחיות הג’לי: שמים כל אחת מהמחיות בקערה נפרדת, מוסיפים לכל קערה כף אחת ממיץ הלימון ומערבבים. מוסיפים לכל קערה שליש מהסירופ עם הג’לטין ומערבבים.
  4. יוצרים את שכבות הג’לי: מעבירים כל מחית ג’לי לשקית סנו סושי זיפר סליידר וסוגרים היטב.
  5. גוזרים את קצה השקית ויוצקים לכוסות הגשה לפי הסדר שרוצים. מקפיאים למשך 10 דקות בין שכבה לשכבה, אפשר גם ליצור כמה שכבות מכל צבע.
חזרה >