קאפקייקס בהכנה קלה ומהירה

כולנו צריכים משהו מתוק כדי לעבור את היום!
בדיוק בשביל זה יש לנו מתכון לקאפקייקס קצפת ושוקולד עבורכם
ההכנה קלה ומהירה, והטעם? רך ונמס בפה

 

איך עושים את זה? לצפייה לחצו >>

 

קאפקייקס שוקולד עם קרם קצפת
מרכיבים ל-12 קאפקייקס:
100 מ"ל (1/2 כוס) שמן
1 ביצה
1 חלמון
180 מ"ל (3/4 כוס) חלב
200 גרם (1 כוס) סוכר
קורט מלח
60 גרם (6 כפות) קקאו
100 גרם (3/4 כוס) קמח
1 כפית אבקת אפייה
לקצפת:
375 מ"ל (1.5 מיכלים) שמנת מתוקה קרה
3 כפות אבקת סוכר
3 כפות אינסטנט פודינג וניל
לקישוט:
סוכריות צבעוניות

אופן ההכנה:

  1. מחממים את התנור ל-170 מעלות.
  2. שמים בקערה גדולה את השמן, הביצה, החלמון, החלב, הסוכר והמלח וטורפים לתערובת אחידה בעזרת מטרפה ידנית.
  3. מוסיפים את הקקאו, הקמח ואבקת האפייה וטורפים עד שהחומרים היבשים נטמעים בתערובת.
  4. יוצקים את הבלילה לתבנית שקעים משומנת קלות. ממלאים עד לכ-2/3 מהגובה. 
  5. אופים במשך 15-20 דקות, או עד שהקאפקייקס תפוחים, וקיסם הננעץ במרכז יוצא עם פירורים לחים. מצננים לחלוטין לפני הקישוט.
  6. מכינים את הקצפת: מקציפים יחד במיקסר עם וו בלון את השמנת, אבקת הסוכר והאינסטנט פודינג עד שמתקבלת קצפת יציבה מאוד.
  7. מעבירים את הקצפת לתוך שקית זיפר, מוציאים את האוויר וסוגרים את פסי הסגירה. 
  8. חותכים את הפינה בקוטר שרוצים. נוצרת מעין שקית זילוף שאפשר לעבוד איתה בצורה נקייה בלי שהקצפת בורחת החוצה.
  9. מזלפים תלוליות קצפת מעל הקאפקייקס, מקשטים בסוכריות צבעוניות ומגישים.
חזרה >