פסטה שמנת פטריות בלי בעיות

להכין פסטה עם שמנת פטריות עלול להוציא אתכם מהכלים, בשלב רחיצת הכלים!
בשביל זה יש לסנו סושי פתרונות פלא כמו ספוג הפלא נירוסטה. אז תגידו יפה שלום לכתמים ולשפשופים במטבח.

 

איך עושים את זה? לצפייה לחצו >>

 

פסטה ברוטב פטריות ושמנת
מרכיבים ל-3-4 מנות:
1 חבילת ספגטי או פטוצ'יני
3 כפות שמן זית
2 שיני שום קצוצות
1 כף עלי תימין (אופציונלי)
1 סלסלת פטריות שמפיניון
1 סלסילת פטריות מלך היער
1/4 כוס יין לבן
500 מ"ל (2 מיכלים) שמנת מתוקה או שמנת לבישול
1 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור
מעט אגוז מוסקט

אופן הכנה:

  1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
    מחממים את שמן הזית בסיר רחב ומוסיפים את השום והתימין. מטגנים עד להזהבה קלה.
  2. מוסיפים את הפטריות, מערבבים וממשיכים לטגן עד שהן מתחילות להזהיב. 
  3. מוסיפים את היין, מערבבים וממשיכים לבשל על אש גבוהה כ-3 דקות.
  4. מוסיפים את השמנת, מערבבים ומביאים לרתיחה. מבשלים על אש בינונית עד שהרוטב מצטמצם ומסמיך.
  5. מתבלים, טועמים ומתקנים את התיבול במידת הצורך.
  6. מוסיפים לסיר את הפסטה המבושלת, מערבבים היטב ומגישים.
חזרה >